Is het ook mogelijk om een pakbon af te drukken met de Barcode Scan App voor Exact Online? Ja, wanneer je gebruik maakt van het geavanceerde abonnement kan je na het picken van een verkooporder een pakbon genereren.

Om een pakbon te kunnen afdrukken moet je een aantal instellingen wijzigen. In het instellingen menu is een onderdeel printen terug te vinden. Zorg dat daar het printen is geactiveerd:

Bepaal ook of je na het genereren van de pakbon PDF deze direct wilt afdrukken. Selecteer dan “Label direct afdrukken”. Na het genereren van de pakbon wordt het printscherm direct weergegeven. Zorg er ook voor dat het vinkje is aangezet bij “Laat goederenverzending zien na het verwerken van een verkooporder”. Wanneer je een verkooporder hebt gepicked en deze hebt verstuurd zal een een extra scherm worden weergegeven waarop de pakbon kan worden afgedrukt:

Op deze pagina wordt een samenvatting weergegeven van de goederenlevering.
Druk op de knop Print pakbon om een pakbon te genereren:

Druk de pakbon af en lever deze mee met je goederen.

Is het ook mogelijk om een pakbon in onze eigen huisstijl te genereren?

Er wordt een standaard opmaak voor een pakbon meegeleverd met het geavanceerde abonnement. We kunnen op maat gemaakte templates aanmaken zodat de pakbon of andere labels er precies zo uit zien zoals bij jullie bedrijf past. Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe wijzig ik een template van een label of pakbon?

Het wijzigen van een lay-out van een label of pakbon kan in het instellingen scherm. Daar kan je uit een aantal standaard opmaken kiezen:

Zit er geen passende lay-out bij? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om een op maat gemaakte lay-out aan te maken.