De Barcode Scan App heeft een integratie met NiceLabel. Daarmee is het mogelijk om gegevens van Exact Online te versturen naar NiceLabel. Er wordt vanuit de Barcode Scan App een CloudTrigger gestuurd naar NiceLabel Cloud. De lokale NiceLabel Automation kan deze CloudTrigger ontvangen. NiceLabel Automation kan de opgestuurde data combineren met een lay-out template en naar de juiste printer sturen.

Data versturen naar NiceLabel is beschikbaar in het Geavanceerde Abonnement van de Barcode Scan App.

Integratie aanmaken in NiceLabel

Om de gegevens naar NiceLabel te kunnen versturen hebben wij een ID van u nodig. Meer informatie hierover is terug te vinden in de handleiding van NiceLabel of op deze website.

Maak in NiceLabel een nieuwe Cloud Integration aan. Bij het aanmaken van deze cloud integration krijg u een integration key. Deze integration key hebben wij van u nodig om deze te koppelen met uw Barcode Scan App account. Mail deze key met uw bedrijfsinformatie naar het support mail adres of via de feedback knop in de app.

Instellingen

Om te printen via NiceLabel moet je dit activeren in de instellingen. Ga daarvoor naar de instellingen en dan het tabblad NiceLabel en druk daar op “NiceLabel printen geactiveerd”

JSON data formaat

Om de gegevens naar NiceLabel te versturen wordt gebruik gemaakt van het JSON data formaat. Daarmee wordt op een gestructureerde wijze data verzonden.

Unieke veldnamen

In de instellingen heb je de mogelijkheid om de optie: “Gebruik unieke JSON velden”. Wanneer je deze optie selecteert worden alle veldnamen uniek zodat deze uniek te koppelen zijn in NiceLabel. Het JSON bestand komt er dan net iets ander uit te zien. Hieronder staan daarvoor enkele voorbeelden:

Ondersteuning nodig bij het inrichten van NiceLabel?

Heb je ondersteuning nodig bij het inrichten van NiceLabel? Of wil je NiceLabel aanschaffen om uw logistieke proces nog verder te optimaliseren? Neem dan contact op met onze NiceLabel partner: I-Label Zij denken graag met je met om de best passende labeloplossing te realiseren.